Mineralife joniserade mineraler

Ett mineraltillskott bör innehålla joniserade mineral som kroppen lättare kan absorbera och utnyttja.

De joniska mineral som finns i Mineralifes produkter är helt vattenlösliga och mindre än 0,1 nanometer i storlek.

Dessa mineraljoner av ångströmstorlek gör att mineralet tas upp snabbt och nära nog till 100 % antingen i munnen (under tungan) eller i övre delen av magen där magsyra inte kommer att förstöra dem.

 

Mineralerna kan därför börja arbeta direkt i den mänskliga kroppen.

Dessa flytande mineral ”odlas” fram från kristaller som växer och bildar en mycket biotillgänglig form av mineraler som är icke-metalliska i ett rent energiförstärkt strukturerat vatten kallat MET-Water™ (Magnetic Enhancement Water).

Den joniska laddningen av dessa mineral har motsatt laddning än tarmväggen. Detta gör att mineralen attraheras till tarmväggen och där, på grund av sin storlek, lätt tas upp till nära 100 %.

Denna process liknar de dynamiska och invecklade funktionerna i naturen. Detta ger ett leveranssystem av mineralen i likhet med naturens egen design.

Då dessa vattenlösliga mineraler inte nödvändigtvis är beroende av magtarmkanalen för fullständig absorption fungerar de utmärkt för personer med nedsatt matsmältning, vilket många av oss har.

Denna typ av mineralspray kan tas upp av kroppen till 98 % – vissa mineral i tablett- och kapselform tas bara upp till 10-20 %

Det är också lättare för barn och äldre att svälja än tabletter eller kapslar.

Läs mer om våra joniserade mineraler här: