Ny Tid & Mastercare- Svenka Hälsobänken/ELT

Vital Body & Soul har inlett ett samarbete med Stephan Commer på Orgo-germanika som är generalagent av Ny Tid (Original & med örter), Nytt Tid Hem, Ny Tid Jord, Nytt Tid Städ samt hälsobänken Mastercare.

Detta innebär att vi nu har dessa fantastiska produkter i vårt sortiment. Plus, ni kan även komma och prova den kända hälsobänken Mastercare hos oss. För mer info om produkter vänligen ring 033-29 20 70 eller mejla till info@vitalbodysoul.se.

Mastercare-Svenska Hälsobänken och ELT

Det har genom åren gjorts flertal studier på liknande produkter för sträckning med ”upp-och-ner”-principen och det har visat sig att enbart Mastercare Svenska Hälsobänken gav resultat.

ELT – Elongation Training bygger distans i och stabiliserar lederna i hela kroppen, släpper muskelspänningar och mycket mer. 32 års erfarenhet, vetenskapliga studier och många referenser över hela världen visar att ELT är framtiden för mänsklig rörelse.

Ny Tid, Nytt Hem & Nytt Hem Städ samt Ny Jord

Ny Tid är (finns även med örter) ett kosttillskott som innehåller värdefulla enzymer och probiotiska mikroorganismer som på ett naturligt sätt kan bidra till förstärkning av immunsystemet och vård av mikrobiomet (tarmfloran).

Den är baserad på helt naturliga och veganska råvaror, är fri från gluten, laktos, konserveringsmedel, syntetiska aromämnen och vinäger. 

Nytt Hem Städ
Nytt Hem Städ
Nytt Hem Städ-Apelsindoft
Nytt Hem
Ny Jord