Regimint

Regimint är ett kosttillskott som innehåller en synergisk kombination avregimint pepparmynts- och kumminolja i en enterodragerad kapsel för att lindra magspasmer som oftast är associerade med IBS. Regimint är en naturlig produkt som man kan ta varje dag

Vad gör Regimint unik?

Regimint är en unik produkt som har en effektiv verkan på grund av den enterodrageringsprocessen. Vilket man gör för att den aktiva substansen ska klara sig till eller i tarmen, Eftersom den aktiva substansen oftast förstörs av magsyran. Det ger en optimal effekt genom att pepparmynts- och kumminolja når och verkar i tjocktarmen på grund av den speciella processen, enterodrageringen. Beläggningen förhindrar även sura uppstötningar som vanligt förekommer vid konsumtion av pepparmyntsolja. Oljan verkar genom att den stoppar flödet av kalcium in i tarmmuskulaturen vilket hindrar överdrivna, spasmiska rörelser från tarmen. Kalcium är en av många saker som reglerar muskelsammandragningar i tarmkanalen.

Patienterna får en välfungerande mage och blir av med värk. Pepparmyntsolja har använts sedan forntiden som ett naturligt smärtstillande medel. I en klinisk studie på 45 personer med funktionell smärta (spasmer) uppblåsthet, magsmärtor och diarré upplevde 95 % att de blev hjälpta endast genom att äta Regimint i fyra veckor.

Regimint har funnits sedan 1991. Flera läkare i USA och Tyskland föreskriver Regimint till patienter med IBS och det finns mycket underlag för att Regimint fungerar.

Innehåll: 60 enterodragerade kapslar

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaring
Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll för barn.

För IBS självtest frågeformulär (engelska)